Målløst i Barranquilla

Escrito por Mario Torres
Publicado el

Colombia borte er alltid en vanskelig oppgave. Et 0-0 resultat er derfor et verdifullt poeng for La Roja.

Det var en ikke kamp med altfor mange sjanser, men Colombia var laget som yppet seg mest. Chile startet kontrollert, og var disiplinert med laget ganske lenge i første omgang. Likevel, Colombia kom med to skremmeskudd, helt på tampen av første omgang.

Briljant Bravo

Først reddet Chiles kaptein, en heading fra Oscar Murillo. Og på overtid i første omgang, var han nede som en panter og reddet en volley fra Miguel Borja. Like etterpå, blåste dommer Wilton Sampaio i fløyta, noe som betydde slutten på første omgang. Og chilenerne trengte virkelig en pause, i den intense varmen i Barranquilla. Temperaturen viste 30 grader, og en svært høy luftfuktighet.

Skader, skader

Andre omgang var nesten en kopi av første omgang. Colombianerne hadde ball, mens La Roja kjempet og var disiplinert. Dessverre måtte kaptein Bravo ut etter 63 minutter, og han ble erstattet av keeper Johnny Herrera. I det 80. minutt fikk Jose Fuenzalida en god mulighet, men hans skudd nådde ikke helt frem. Så skjer det som setter et skremmeskudd hos alle chilenere.

Arturo Vidal hadde løpt sokkene av seg, så mye at han begynte å gråte og måtte ut på båre. Med drøyt ti minutter igjen, handlet alt om å overleve i Barranquilla, og det klarte La Roja til slutt. Men det er mye usikkerhet til kampen mot Uruguay, neste tirsdag. Kan Claudio Bravo og Arturo Vidal spille?

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers