Alexis – den store helten i Santiago

Publicado el
(Chile-Uruguay 3-1) Før kampen var det tvil om Alexis kunne spille. Men etter kampen var det ingen tvil om hvem som var kveldens helt.

Chiles store stjerne spilte ikke mot Colombia, på grunn av skade. Men i siste liten ble han friskmeldt til kampen i Santiago. Og det skulle bli helt avgjørende. Med sine to scoringer ga han La Roja tre meget viktige poeng, i kampen om en VM-billett.

Bortelaget best i begynnelsen

Det var likevel ikke La Roja som tok føringen i kampen. Uruguay var farlige i starten, hvor stjerneparet Suarez og Cavani yppet seg. Før de første 20 minuttene var spilt, hadde laget to farlige sjanser. Og på den tredje muligheten, så satt den. Et gjennomspill til Cavani, ble ikke snappet opp av Jara, og alene med keeper gjorde Paris St. Germain-spissen ingen feil. Chile tok seg sammen etter scoringen, og tok mer og mer over styringen.

Like før pause la Beausejour inn fra venstre, og den traff Eduardo midt på pannebrasken. Dermed gikk lagene til hvilen på stillingen 1-1.

Alexis-show

Det var et tent La Roja som kom ut til andre omgang. Laget tok styringen, og belønningen kom etter 60 minutter. Et innkast til Alexis fra venstre, hvor Arsenal-spissen lurte sin motstander og avsluttet fra 18 meter. Pang, og 2-1 i Santiago! Uruguay prøvde å svare, men møtte en chilensk mur bak p banen.

I det 76. minutt var «El niño maravilla» på plass igjen. En lang stikker fra Marcelo Diaz, dempet Alexis nydelig. I spurten mot keeper, klarer han å holde Coates unna med rå muskelkraft. Han gjør ingen feil i avslutningen, som Muslera er sjanseløs på. Dermed kunne chilenerne juble for en 3-1 ledelse.

På direkte kvalifiseringsplass

Helt på tampen fikk Uruguay en straffe. Men det var Bravo som vant duellen mot Barcelona-stjernen Luis Suarez. La Rojas keeper varte opp med en glitrende redning, og dermed ebbet kampen ut i en 3-1 seier for Chile.

Dette var en meget viktg seier for Juan Antonio Pizzis menn. Nå er La Roja for fullt med i kampen, om en billett til VM i Russland. Landslaget står nå med 20 poeng, og er plassert som nummer fire som gir en direkte plass til VM.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers