Kongene av Sør-Amerika

Escrito por Mario Torres
Publicado el

Chile-Argentina endte 0-0, men nok en gang dro chilenerne det lengste strået i straffespark-konkurransen, og dermed er «La Roja» nok en gang sør-amerikanske mestere.

Det betyr at Chile med rette kan kalle seg «kongene av Sør-Amerika», etter å ha vunnet turneringen Copa America for andre gangen på rad. Og finalen inneholdt av dramatikk, utenom noe mål fra ett av lagene.

Utvisninger

Kampen var ingen stor slager, men hadde massevis av nerve hele veien. Den ble også preget av to utvisninger. Chile mistet midtbanegeneralen Marcelo Diaz etter 29 minutter, etter noe som virket som en meget tvilsom dommeravgjørelse. Men litt senere ble Argentinas Marcos Rojo også utvist for Argentina.

Bataljen på Metlife Stadium i New Jersey, USA, var ingen stygg affære, men var en stillingskrig for Argentina hadde de fleste sjansene.

Messi bommer

Argentinerne fortsatte å trykke på, og var veldig nære da Sergio Aguero headet i det 100. minutt, men Chiles keeper Claudio Bravo vartet opp med en fantastisk redning. Likevel, kampen ebbet ut i straffespark, og det skulle bli skikkelig dramatisk.

Den største stjernen av dem alle, Lionel Messi, bommer på Argentinas første straffe. Men før det hadde også Arturo Vidal bommet. Etter det scoret spillerne fra begges lag, før Lucas Biglia bommet for Argentina. Da fikk Chiles Francisco Silva muligheten til avgjøre, og det gjorde han også. Chile vant dermed 4-2 på straffer, og er kongene av Sør-Amerika!

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers