Tangofest - El Muro og Cyrena & Steinar + Martin Alvarado | Fiesta de Tango con El Muro en Cosmopolite

Publicado el

Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro og Cyrena & Steinar inviterer til konsert og milonga i samarbeid med Oslo Tangoklubb. Med seg på scenen har de en av Argentinas mest ettertraktede tenorer, Martin Alvarado.

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa. De gjorde sin Argentina-debut i mars med opptredener på legendariske tangoklubber som La Viruta, Salón Canning og Usina del Arte. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

Den argentinske tenoren Martin Alvarado har blitt omtalt av den kjente tangokanalen La 2x4 som "en av de store stemmene innen tango i dag". Han har gjort stor suksess i Finland og Russland med opptredener på blant annet Kremlin Palace Concert Hall i Moskva, Shostakovich Philharmonic Hall i St. Petersburg og Savoy Theatre and Music Centre i Helsinki. Martin er kjent for sine ærlige og følelsesmessige opptredener, kombinert med en avslappet og karismatisk scenetilstedeværelse.

I løpet av kveldens show vil det bli mulighet til å både danse og lene seg tilbake og nyte artister av topp internasjonal klasse. Det vil bli holdt gratis nybegynnerkurs i tango med Cyrena & Steinar fra kl. 20-21. Senere vil de også gi en forrykende danseoppvisning! Etter konserten fortsettes det med milonga til DJ Ina Eriksen utover de sene nattetimer.

Velkommen til fest!

Lineup:

Juan Pablo de Lucca - klaver

Åsbjørg Ryeng - bandoneón

Karl Espegard - fiolin

Benjamin Groisman - kontrabass

Martin Alvarado - sang

Cyrena Drusine & Steinar Refsdal - dans

Konserten arrangeres i samarbeid med Ramon Gimenez og Oslo Tangoklubb. (Støttes av Radio Latin-Amerika)

Español

Vuelve el tango argentino a Oslo. La reconocida orquesta El Muro regresa con un gran evento tanguero, esta vez se presentan en los locales de Cosmopolite, el viernes 21 de septiembre desde las 20:00 horas. Como invitado especial para la ocasión figura el destacado tenor argentino Martin Alvarado. También brillarán con su presencia los bailarines Steinar Refsdal og Cyrena Drusine, triunfadores del popular programa Norske Talenter de la televisora noruega TV2.

Este evento cuenta con el apoyo de Radio Latin-Amerika.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers