Tangokonsert på Kulturhuset 7. oktober | Concierto de tango en Kulturhuset el 7 de octubre

Publicado el

Mandag 7. oktober inviteres publikum til debutkonsert for det nye duoprosjekt med den argentinske gitaristen Diego Romero og den norske tango-musikeren og fiolinisten Karl Espegard! Konserten finner sted på Kulturhuset i Oslo og holdes i regi av Ina Eriksen og Oslo Tango. Diego Romero er en av de fremste unge tango- og folkloregitaristene fra Argentina, og jobber med tangolegender som Adriana Varela og Raul Lavié.

Diego Romero er i tillegg en habil komponist og har opptrådt i alle de største konserthusene i Argentina som Teatro Colón, Teatro Gran Rex, Centro Cultural Kirchner of Usina del Arte. Sammen har duoen et repertoar bestående av tradisjonelle tangoer og nye komposisjoner som er både dansbare og stemningsfulle.

Se video: Diego Romero på CN5 med Adriana Varela.

Kvelden starter med Oslo Tangos kjære mester, Silvio La Via og hans populære tangoseminar fra kl. 19.00 til 20.30. Deretter blir det live musikk fra kl. 21.15. Det blir anledning til både å danse og nyte musikken. Deltar du på kurs er konsert og milonga inkludert!

Sted: Kulturhuset

Adresse: Youngs gate 6, 0181 Oslo

Dato: Mandag 7. oktober

Dørene åpner: 19.00, dansekurs frem til kl. 20.30

Konsertstart: 21.15

Inngang: 200/100, billettsalg i døra

ESPAÑOL

Concierto de tango en Kulturhuset el 7 de octubre

El lunes 7 de octubre, se realizará en Oslo un concierto debut del dúo, compuesto por el guitarrista argentino Diego Romero y el violinista noruego Karl Espegard. El concierto tiene lugar en Kulturhuset en Oslo y está dirigido por Ina Eriksen y la agrupación Oslo Tango. Diego Romero es un reconocido guitarrista, intérprete de tango y folklore de Argentina de la nueva generación de músicos del país, que realiza presentaciones junto a leyendas del tango como Adriana Varela y Raúl Lavié.