Alt er klart for Show de Vida | Todo listo para el gran evento Show de Vida

Publicado el

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. Vi er basert i Oslo, og har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter. Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler.

Showene er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. Vi har også noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med Show de vida på en reise inn i en magisk show-verden!

Show de Vida sprer glede, liker å overraske, sprenge grenser og gi publikum en opplevelse de sent vil glemme!

Eget show på Edderkoppen Scene 14-17.november

Etter at de fikk stjerneanmeldelser og terningkast 6 på sist forestilling bestemte de seg å sette opp fyrverkeriet på nytt. Et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg! Gjør deg klar for en hel time fylt til randen med energi fra start til slutt. En magisk kveld du aldri før har sett maken til i Norge!

Besøk hjemmesiden til Show de vida:

www.showdevida.no

Español

Show de Vida es un gran evento musical en el que participan unos 30 bailarines, cantantes y acróbatas latinos que se realiza en los locales de Edderkoppen Scene desde el 14 al 17 de noviembre.