Kent Ortiz El Noruego, en kunstner

Escrito por Antonio Lindeberg
Publicado el

Kent Ortiz El Noruego er en sprudlende artist innen sjangeren Latin Urban. Latin urban dekker reggaeton, Latin Hip Hop etc. som nå har blitt en akseptert main stream sjanger rundt om i verden.

Denne begavede artisten gjestet Radio Latin-Amerika bare noen måneder tilbake, og i løpet av den tid har han rukket å opptre på noen av Norges beste og største latino scener og mer skal det bli. Han har live show på rekke og rad, noe som er ganske imponerende for en artist som enda ikke offisielt har gitt ut musikk. Men det stopper ikke Ortiz å lage liv hvor enn han går. Det er planlagt en EP som er like om hjørnet, og vi gleder oss spent til det neste kapitelet.

Ortiz har flere planer om utenlands opptredener som kanskje er det som skiller denne artisten fra andre. En stort apparat og et sug på å levere kvalitet og ikke minst ydmykhet og vilje til å stå på.

Foto: Radio Latin-Amerika.

Kent Ortiz El Noruego har røtter fra Spania og Norge og har drevet med musikk så lenge han kan huske. Dette setter tydelig spor i den utviklingen som har skjedd. Ingen ting kommer gratis, det er hardt arbeid og Ortiz er tydelig på at de siste 19 årene har gitt han det han trenger for å komme videre og ta verden med storm.

Hør på intervjuet vi hadde med Ortiz el Noruego og Managementet hans.