Latin-Amerika FK imponerer i Oslo og Akershus Bedriftsfotball: vant 3 - 2 over Aimo Park

Publicado el

Latin-Amerika FK, støttet av Radio Latin-Amerika, har markert seg som en sterk deltaker i bedriftsfotballen organisert av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets. Den siste seriekampen, som fant sted tirsdag i Manglerudhallen, endte med en spennende seier for Latin-Amerika FK, som slo Aimo Park 3-2.

Latin-Amerika FK befinner seg i eliteserien med 33 poeng, kun 3 poeng bak vinnerlaget Lukas Betong. Dette understreker lagets imponerende prestasjoner gjennom sesongen.

Dette er ikke første gang Latin-Amerika FK har utmerket seg. Tidligere har de sikret seg mesterskapet i bedriftsfotball i både 2021 og 2022. Dette suksessrike resultatet har kommet gjennom dedikert innsats fra spillerne og støttende veiledning fra trenerteamet, Erick Rios og Miguel Angel Bravo som har lagt ned betydelig arbeid og oppfølging.

I tillegg til bedriftsfotballen har Latin-Amerika FK også gjort seg bemerket i andre turneringer. De tok førsteplassen i årets "DanseHelp"-turnering, samt andre plasseringer som 2. plass i Colombia FK-turneringen og 2. plass i deres egen Latin-Amerika Turnering 2023.

Latin-Amerika FK har også fått betydelig oppmerksomhet i både det latinamerikanske og innvandrermiljøet i Oslo og ellers i landet. Dette har ført til økt deltakelse fra lag fra Latin-Amerika i Oslo bedriftsidrett og andre turneringer. Blant disse lagene finner vi Green Garden (laget har flere chilenske spillere og ligger på 5. plass i bedriftsfotball/eliteserie med 23 poeng), Colombia FC, DB FK, Matadores FC og Bolivia FC (Indre Østfold). De kommer fra ulike kulturer og bakgrunner, gjør det bra i bedriftsfotballen og bidrar til å berike mangfoldet og fellesskapet innenfor fotball i Oslo. Andre innvandrerlag som Lukas Betong, Hvitt-Rød (Polen) og Aimo Park (Midtøsten) har også vist imponerende ferdigheter og er verdige konkurrenter i bedriftsfotballen. Green Garden har flere spillere fra Chile. De har gjort det godt ved årets sesong og ligger nå på 5. plass i bedriftsfotball/eliteserie med 23 poeng. Foto: Radio Latin-Amerika.

Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for dette mangfoldige og konkurransesterke miljøet.

Se bilder fra kampen her