Hanne Tveter & Jorge Vera

Publicado el

Fredag 3 februar 2023 kommer Hane Tveter til Gamle Raadhus Scene i Oslo, for å forføre publikum med både et utvalg av hennes favoritt jazz standards og norske tradisjons sanger i møter med nye elementer. Hun har med seg den chilenske super pianisten Jorge Vera fra Madrid. Hanne og Jorge har spilt flere turnéer sammen og senest for fullt hus i Madrid rett før jul. Denne kvelden blir deres urpremiere i duo format og de gleder seg til et nært og nærmest akustisk møte med publikum i Oslos eldste kulturhus. Samspillet deres er både dynamisk og lekent og vitner om et solid fotfeste i flere musikalske sjangere. Velkommen til en intim jazz konsert med stor musikalsk spennvidde.

Hanne Tveter - Artist

Kritikerroste Hanne Tveter, opprinnelig fra Skarnes, er en anerkjent jazz og verdensmusikkartist. Hun har utgitt syv album på sitt eget selskap Musikkmakeriet og har gjort flere turnéer blant annet i Spania og México. I Madrid og Sevilla har hun utforsket møtepunktene mellom jazz og flamenco, med innspill av latin-jazz og nordiske elementer. Hun er den første norske jazzvokalisten som formidler spanske «alegrías» og «bulerías» og like gjerne utrykker seg på spansk og portugisisk som på engelsk eller norsk.

I 2023 lanserer Hanne nytt soloalbum som nå produseres i Spania med en rekke anerkjente musikere innen moderne flamenco og latin jazz. Det åttende albumet hun lanserer på sitt eget selskap. Albumet byr blant annet på tre unike single duetter med den anerkjente sangeren og flamenco jazz pianisten Diego Amador, disse er alt lansert på digitale plattformer.

Jorge Vera - Pianist

Jorge Vera fra Chile er pianist og komponist, han spiller inn sitt første solo album «Groovera» i 2010, rett før han flytter til Madrid og etablerer seg som musiker i Europa og som pianist for blant annet Billy Cobham, Horacio Negro Hernandez, Tour, Patax, Luis Salinas, Alain Pérez, Christian Galvez, Tony Succar, Bob Sanz Big band, Ara Malikian og Jorge Pardo. Jorge er i dag et høyaktuelt navn på den aktuelle spanske jazzscenen og har lansert flere soloalbum.

Foto. Jaime Massieu

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.

Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.

Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 minutter før på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1 Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL». Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).

Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.

Besøk hjemmesiden til Hanne Tveter.