Sommerens høydepunkter med Radio Latin-Amerika: En sesong fylt med glede og unike opplevelser

Publicado el

Sommeren 2023 har vært en eksplosjon av fantastiske eventer her på Radio Latin-Amerika! Med stor suksess og flere tusen publikummere har vi virkelig satt stemningen for den beste sommeren noensinne.🌞🎉

Vi har ikke bare gitt deg den beste sommermusikken du elsker, men vi har også vært ute blant folk og arrangert utrolige festivaler, konsertopplevelser, det legendariske latinoCruise og mye mer. Radio Latin-Amerika har virkelig bidratt til å gjøre sommeren enda bedre for alle!

Nedenfor kan du se noen fantastiske bilder fra våre mange eventer: Big Latin Party på Rockefeller, Musikkfest Oslo, den energiske festivalen på Kubaparken, Chico Trujillos Band på Cosmopolite, Ella A, Falito, Yosi fra Cuba, Xavier Valverde, Kent Ortiz El Noruego, Latin Touch, My Event Fest, Alejandra Tabita, Banda La Real, Cumbia Kids, spennende fotballturneringer og mye, mye mer. Hver eneste begivenhet har vært fylt med smil, dans og ren glede.📸💃

En spesiell takk til våre DJs for deres dedikasjon og harde arbeid. Deres innsats og engasjement for å gi den beste musikkopplevelsen til vårt publikum er virkelig beundringsverdig.

Takk til alle som har vært med oss på denne utrolige reisen gjennom sommeren. Vi ser frem til å fortsette å spre lykke og god stemning gjennom Radio Latin-Amerika.

Husk kommende event på Rockefeller: Big Latin Party lørdag 15. juli og lørdag 5. august. Vi sees!

Se billedgalleri her