Big Latin Party på Rockefeller – omtalt av Norsk Lokalradioforbund

Publicado el

Klar for en festlig sommer? Norsk Lokalradioforbund (NLR) har i dag publisert en flott artikkel, "Nok en fest fra Radio Latin-Amerika" om vår legendariske Big Latin Party "Sommer edition"! - Medlemmer i Norsk Lokalradioforbund er spesielt velkomne til sommereventet, skriver NLR.

Big Latin Party har vært en stolt tradisjon for Radio Latin-Amerika siden startet på slutten av 80-tallet, og den har vært arrangert på mange fantastiske steder som Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene, Cosmopolite, Belleville, Ballroom, Lektern/Aker Brygge, St. Croix i Fredrikstad, Høysolen i Vestfold, og de siste årene som Latino Cruise ombord på danskebåten DFDS, Oslo - Køpenhavn. - Men det er på Rockefeller radioens lyttere og publikum virkelig trives best!

– La deg forføre av de sensasjonelle rytmene i byens mest pulserende latinomiljø. Big Latin Party er ikke bare en fest, det er et musikalsk eventyr! På menyen finner man blant annet DJs Magic Bros. og den legendariske DJ Carlo fra Madrid, Spania, som stiller opp med reggaeton, bachata, salsa, og alle dine latino-favoritter. Og som om ikke det var nok, gir vi deg også sjansen til å vinne en fantastisk tur til Spania, takket være reisebyrået Geo Travel i Oslo! Dette er festen du ikke vil gå glipp av, skriver nettavisen til NLR som viser til en pressemelding fra oss.

NLR skriver videre: Radio Latin-Amerika har få kommersielle inntekter slik at arrangementene er en viktig inntektskilde for radiodriften. I tillegg til sommerlige arrangementer er det blitt arrangert nyttårsfester, påskefester og ikke minst cruise. Radio Latin-Amerika sender daglig hele året på FM 105,8 til Oslo, samt via DAB og nett- og mobilradio til hele landet. Programmenyen består av lokale nyheter, intervju, musikk, direkte sendinger, viktig informasjon til minoriteter og mye mer. Stasjonen er blant de eldste radioer i Oslo, skriver blant annet NLR.

Her er noen av våre fantastiske medarbeidere som jobber hardt for å gjøre Big Latin Party til en stor suksess! Takk for deres mangeårige engasjement og dedikasjon! Foto: Radio Latin-Amerika.

En varm takk til Norsk Lokalradioforbunds avis og journalist Kyrre Dahl for den flotte omtalen! Vi gleder oss til å se dere alle, kjære kollegaer fra de ulike lokalradioene, på Rockefeller lørdag 20. juli for en uforglemmelig kveld fylt med topp musikk, dans, sommerstemning og fantastiske beats fra DJs Magic Bros og Carlo DJ fra Spania!

Les artikkelen i NLR her

Dette er Norsk Lokalradioforbund

Norsk Lokalradioforbund (NLR), er landets største interesseorganisasjon for lokalradiostasjoner. Helt siden lokalradioens inntog i den norske mediefloraen i 1982, har forbundet arbeidet for å sikre de beste vilkår for Norsk lokalradiobransje. I dag organiserer NLR godt over 120 unike lokalradiovirksomheter representert i alle landets fylker. Godt over 80 prrosent av lokalradioene i Norge er medlemmer hos Norsk Lokalradioforbund. NLR er medlem av Norsk Presseforbund. Forbundet har kontorer i Kristiansand og på Pressens Hus i Oslo. Bianca Cinelli fra Radio Latin-Amerika ble i 2022 valgt som styremedlem i NLR.

Styret for Norsk Lokalradioforbund for perioden 2024 - 2026. (Foto: Radio Latin-Amerika)